Kategoriat
Meksiko Pääruoka

Burrito

Burrito on hyvä meksikolainen katuruoka, antojito. Burriton pääasia on se, että tortillan sisään kerätään riisi, liha ja juusto. Lihaksi sopii vaikka geneerinen meksikolainen kana tai jauheliha, tai miksei birria-padan liha. Riisiksi sopii vaikkapa punainen tai vihreä riisi. Juustona toimii hyvin vaikkapa Monterey Jack tai mozzarella.

Tee burrito niin, että asettelet tortillaan pohjimmaiseksi riisiä, sitten riisin päälle lihaa ja lopuksi juustoa. Taittele koko tortilla kummastakin suunnasta kiinni. Aseta burrito saman tien kuumalle pannulle, saumapuoli alaspäin. Näin burrito paistuu kiinni, ja on lopulta helppo syödä.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s